Transparență decizională

Pe hartă sunt afișate locurile de parcare disponibile, având culoarea verde. Locurile atribuite din această aplicaţie sunt de culoarea galbenă. Locurile inchiriate sunt afișate cu roşu (locuri contractate, beneficiari relocați in urma desființării locului de parcare)....
Pentru a vedea solicitările de pe un loc de parcare, apăsați pe acesta pe harta aflată în dreapta (varianta desktop) sau pe harta afişată în jos (varianta pentru mobil). Locul trebuie sa fie galben sau verde.
Sub acest text vor fi afișate informaţii despre solicitariile pentru locul de parcare selectat (numărul și dată înregistrare; dacă solicitantul este beneficiar al Legii nr. 448/2006 privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap sau dacă solicitantul este beneficiar al unui garaj dezafectat conform HCL Sector 6 nr. 106/2021). Solicitarea pentru care s-a atribuit locul de parcare este afişată cu un fundal verde.
De asemenea, puteţi vedea situatia solicitarilor beneficiarilor dintr-un imobil prin simpla apasăre a acestuia pe harta.
Înapoi